srijeda, 27. svibnja 2015.

Šnicle punjene paprikom

Sastojci:
  • 4 tanjke, duge svinjske šnicle
  • 1 crvena paprika
  • 2 žute paprike
  • 80 g rendanog kačkavalja
  • 4 lista seckanog peršuna
  • 2 Kašike ulja
  • so, biber
Priprema:

Očistiti, oprati crvenu i jednu žutu papriku i iseći na trake. Oprati meso, posoliti i pobiberiti. Preko šnicli poređati papriku, kačkavalj i peršun. Šnicle saviti sa uže stranei pričvrstiti čačkalicama. Na zagrejanom ulju na srednjoj temperaturi 5 minuta pržiti šnicle sa obe strane. Izvaditi i držati na toplom do služenja. Preostalu žutu papriku iseckati na kockice i poslužiti uz šnicle i po želji paradajz i krompir.
Preuzeto sa http://porodica-zdravljeiljepota.blogspot.com/

Nema komentara:

Objavi komentar