Sastojci:
- 4 odreska tune (svaki cca 20 dg)
- ekstra djevičansko maslinovo ulje – za poprskati – i još 2-3 žlice
- sol
- papar
- 6 nasjeckanih rajčica
- 1 mali nasjeckani crveni luk
- šaka sjeckanog peršina
- ½ šalice svježe nasjeckanog bosiljka
Priprema:
U posudi pomiješajte rajčice,
luk, peršin i bosiljak. Prelijte s ekstra djevičanskim maslinovim uljem,
dovoljno da rajčice budu ravnomjerno prekrivene (dvije-tri žlice). Začinite
rajčice sa soli i paprom i ostavite najmanje deset minuta da se mariniraju u
umaku.
Potom stavite pržiti odreske,
3 minute na svakoj za srednje i 4 minute za dobro pečeno. Promiješajte umak i
stavite željenu količinu na odreske.
Izvor: recepti-svijeta.com
Nema komentara:
Objavi komentar