POTREBNO JE
- 3 narendane šargarepe,
- 1 crvena paprika isečena na rezanca,
- 3 seckana mlada luka,
- 150 g kupusa isečenog na rezance,
- 175 g testenine od pirinča ili 80 g špageta,
- 250 g gotovih tankih kora za pitu,
- 1 jaje,
- 4 kašike soja-sosa,
- so, biber,
- 2 kašike susamovog ulja,
- 0,5 l ulja
PRIPREMA
Na dve kašike običnog i dve kašike susamovog ulja kratko propržite povrće, pa dodajte kuvanu testeninu od pirinča ili špagete. Začinite i dobro izmešajte. Kore isecite na trake dužine 25–30 cm i širine 8–9 cm. Svaku traku premažite umućenim jajima, na sredinu stavite po kašiku fila, pa umotajte rolnicu kao pismo. Zagrejte ulje i pržite rolnice dok lepo ne porumene.
Nema komentara:
Objavi komentar